FAQ/ČESTA PITANJA

Cijene naših usluga se formiraju individualno a uglavnom ovise o opsegu i vremenu potrebnim za obavljanje istih.Nakon odabira vozila prema vozilu,lokaciji i vašim zahtjevima izrađujemo ponudu koja može biti podložna promjenama i dogovorima.Ponudu sa kompletnom cijenom do registracije vam naravno izrađujemo besplatno.

Konačna cijena određenog vozila ovisi o nekoliko parametara :

• cijeni vozila kod dobavljača

• udaljenosti vozila od mjesta preuzimanja do mjesta isporuke

• o visini trošarine u Hrvatskoj koja ovisi o vrijednosti vozila i emisiji CO2.

Prije potpisivanja ugovora dobivate  detaljne informacije o vozilu (kao što su: broj šasije, stanje kilometara ,povijest servisa(servisna knjižica ili digitalni ispis servisa), stanje samog vozila, da li je vozilo  bilo karambolirano ili je nešto na njemu mjenjano, kada je bio zadnji servis, u kakvom su stanju gume, koje tragove korištenja vozilo ima….). Vozilo je prikazano slikama sa oglasa, ali ukoliko je potrebno mogu se zatražiti i detaljnije slike. Nadalje, moguće je naručiti pregled neovisnog sudskog vještaka. Prilikom inicijalnog kontakta, odnosno prilikom slanja informativne ponude, šaljemo vam i  referentnu listu naših kupaca tako da možete i nekog od njih kontaktirati i pitati za drugo mišljenje.

Unaprijed plaćate cijenu vozila koja je istaknuta kod dobavljača. Isto je potrebno jer mi nismo vlasnik vozila već prodavatelj.Ostatak odnosno razliku u cijenu ( troškove dovoza,homologacije, carinjenja, trošarine i dr.) plaćate prilikom preuzimanja vozila u Hrvatskoj. Jamstvo vaše uplate je bjanko mjenica , koju vam dajemo prilikom potpisivanja ugovora koji je dodatno jamstvo vaše uplate.

Vozilo koje ima nedostatke koji nisu unaprijed naznačeni i opisani ne preuzimamo. Takvo vozilo se u dogovoru sa vama može preuzeti po sniženoj cijeni ili ako su nedostaci neprihvatljivi ostaviti kod prodavatelja. U tom slučaju vam vraćamo kompletnu uplatu. Trošak preuzimanja odn. pregleda vozila snosimo mi. Vama se ponudi alternativno vozilo. Ukoliko to nije moguće vama se vaša uplata u cijelosti vraća.

Ne uzimamo. Jer naša je filozofija poslovanja prodaja po narudžbi.Radi navedenog nemamo vozila na skladištu i nemamo izložbeni salon u kojem bi mogli izložiti i prodavati odkupljena vozila.

Radi specifičnosti poslovanja i potrebe plaćanja vozila dobavljaču prije unosa financiranje je moguće uz određene uvjete za određena vozila.Molimo da se u slučaju potrebe financiranja obratite direktno našem prodajnom timu.